28. 3. 2022 A tým

​Play off začíná už zítra v Havlíčkově Brodě!

Redakce

Play off začíná

Stolně tenisová sezona nabrala v březnu rychlý spád. Po dramatickém závěru základní části přišlo víkendové mistrovství republiky a hned zítra startuje play off. Liberec začne na stolech obhájců titulu z Havlíčkova Brodu.

Půlroční obouchávanou střídají opravdové bitvy. Kdo s koho. Play off. SKST Liberec nemohl narazit na zvučnějšího soka. HB Ostrov zaškobrtl za poslední dva roky v Česku pouze třikrát. A ve všech případech by se to dalo označit jako překvapení. Trio Tomáš Tregler, Dmitrij Prokopcov a Michal Obešlo totiž dlouhodobě prokazuje tu nejvyšší kvalitu. „Když se vám podaří jednoho porazit, obvykle to doženou ostatní. Na české poměry v podstatě nemají slabinu,“ ví i Michal Blinka.

Nejmladší Liberečák je zároveň jediný, kdo v soutěžním utkání porazil hráče Havlíčkova Brodu. Loni senzačně přehrál Obešla 3:0 na sety. „Jenže on potom už ani jednou neprohrál a vyhrál celou úspěšnost, zatímco já skončil na opačném konci,“ usmívá se trpce. „Ke stolu ale nikdy nejdete prohrát, naopak. Je to obrovská motivace,“ tvrdí pro změnu Jakub Seibert, který na víkendovém MČR odehrál 5 setů s Tomášem Polanským. O motivaci má postaráno i Mohamed Shouman, jenž v Brodě často trénuje a berou ho tam tak trochu za svého.

V úterý 29.3.2022 vše vypukne v 18 hodin. Druhé utkání je na programu ve čtvrtek 31.3.2022 v Liberci rovněž v 18 hodin a kdyby v sérii na dvě výhry nebylo rozhodnuto, sehraje se ještě třetí zápas hned v neděli od 16 hodin znovu v Brodě.


První utkání play off:
HB Ostrov H. Brod – SKST Liberec, úterý 29.3.2022, 18 hodin. Online: https://www.ping-pong.tv/

Předpokládané sestavy:
HB: Tregler, Obešlo, Prokopcov
Liberec: Shouman, Seibert, Blinka

http://skstliberec.cz/

https://www.facebook.com/skstliberec