17. 7. 2024 A tým

Historicky první prodej permanentek spuštěn

Klub

Na majitele permanentek čeká speciální věrnostní program. Na své si od příští sezony přijdou všichni fanoušci, kteří do haly na zápasy zavítají.

Nová sezona extraligy je za dveřmi, a proto přicházíme s novinkami.

První změnou oproti předešlým sezonám bude zavedení vstupného na zápasy extraligového A týmu. Vstupné ve výši 50 Kč bude vybíráno před každým utkáním při vstupu do haly. Zavedení vstupného komentuje marketingový pracovník extraligy Daniel Brumlich následovně: „Chceme našemu produktu, tedy extralize mužů, dát určitou hodnotu a postarat se o to, aby fanoušci odcházeli ze zápasu s kvalitním zážitkem. Lidé si často neuvědomují, že všichni hráči extraligy mužů jsou profesionálové, kteří jsou za svou práci placeni. Je naprosto běžné, že se při vstupu na sportovní utkání platí vstupné, stejně tak jako při vstupu do kina nebo zábavního parku. Vloni jsme byli v rámci Libereckého kraje jeden z nejúspěšnějších profesionálních týmů a budeme usilovat o to, abychom naše úspěchy a zároveň náš sport dostali do povědomí širšího publika,“ dodává Brumlich. „Věříme, že cena vstupenky nebude pro naše fanoušky nijak závratná. Na nás organizátorech pak bude, aby diváci dostali za vstupné odpovídající zážitek,“ pokračuje dále markeťák klubu.

Klub zároveň přichází s možností zakoupení permanentek, které budou platné na všechny domácí zápasy a dále pak na případné utkání play-off. SKST Liberec chce odměnit své nejvěrnější fanoušky, kteří se koupí permanentky automaticky stávají součástí věrnostního programu. Majitelé permanentek budou mít od příští sezony zajištěné místa hned u kurtu, lístek do tomboly na každém utkání zdarma anebo první pivo na všech domácích zápasech gratis. Cena permanentky je 300 Kč.

Další novinkou budou pozápasové rozhovory, které si fanoušci budou moci vyslechnout online na sociálních sítích našeho klubu ještě v den zápasu. „Chceme divákům zprostředkovat pocity a emoce našich hráčů bezprostředně po dohraných zápasech. Doteď bylo možné slyšet rozhovory pouze v televizních zápasech a to chceme od příští sezony změnit,“ říká Brumlich.

Během samotného zápasu se diváci mohou těšit na kvalitně připravený bufet s teplým i studeným občerstvením a také na točené pivo. Součástí všech utkání bude tradiční tombola o věcné ceny a nově taky zatím blíže nespecifikované soutěže pro diváky. Klub dále plánuje nákup bubnu a řehtaček, které budou k dispozici libereckému kotli. Chystají se také drobné designové úpravy haly a hracího kurtu, aby se návštěvníci pavlovické haly cítili před i během zápasu co nejlépe.

Největším lákadlem je kromě dvou dosáhnutých semifinále v řadě také nová posila Ondřej Květon. Trenér Klásek o něm řekl, že je to ohromný dříč a za stolem je jako buldok. V uplynulém play-off dokázal porazit jména jako Tomáš Konečný nebo Antonín Gavlas.

Extraligový kolotoč se znovu roztáčí již koncem srpna a my věříme, že u toho budete s námi.

Odkaz na nákup permanentek: ZDE