13. 9. 2024 Klub

SKST Liberec hostitelem celostátního turnaje veteránů

Klub

Překvapením turnaje Jiří Požárský

V sobotu 7. září proběhl již tradičně celostátní turnaj veteránů v hale míčových sportů v Liberci. Pořadatelem turnaje byl ve spolupráci s ČMKV oddíl SKST Liberec.

Obecně se zástupcům našeho kraje vedlo na turnaji velmi dobře. Mezi nejlepší se dostal Mirek Svědík nebo Jirka Veselka. Hlavním překvapením turnaj byl podle mnohých Jirka Požárský. Jirkovi se podařilo ve velmi nabité skupině M60+ získat fantastickou stříbrnou medaili.

Medaili, tentokrát bronzovou, bral náš matador Olda Mikula v kategorii 85+. Na bednu se dostál také českolipský František Just.

Veterán organizačně turnaj hodnotili jako velmi povedený. Další ze série turnajů proběhne 5. 10. v Jaroměři. Na kolik bude pro naše hráče úspěšný se dozvíme již brzy.

Chceme popřát všem veteránům spoustu zdraví a další chuti do stolního tenisu. Všichni jsou vzorem pro naši mládež a neustále nám ukazují jednu z krás našeho sportu, a tou je dlouhověkost stolního tenisu. Děkujeme, že jsme ve spolupráci s ČMKV mohli uspořádat turnaj a těšíme se na další ročník.