23. 11. 2021 A tým

Liberec vyzve Hradec v TV utkání o play-off

Redakce

​SKST Liberec - TJ Sokol PP Hradec Králové, čtvrtek 25.11., 18:00

do s koho. Liberec zabojuje s Hradcem o play off

Jediný soupeř zbývá Liberci v první polovině extraligy stolních tenistů. Paradoxně půjde o přímý souboj o nejlepší osmičku, tedy účast v play off. Dvě výhry v tabulce má rovněž TJ Sokol PP Hradec Králové. Hraje se ve čtvrtek od 18 hodin.
Obě mužstva mají prakticky totožnou bilanci – dvě výhry, šest porážek a podobné skóre 10:21 v podání Liberce a 9:20 v případě Hradce. V lepší kondici by ale mohli být domácí. „V Havířově jsme po hrůzné sérii zabrali, všichni hráči se zlepšili. Po porážce v Ostravě jsme si měli hodně co říct, moc příjemné to nebylo, ale snad to zabralo,“ doufá trenér Richard Výborný.
Budíček přišel opravdu na poslední chvíli, šňůra porážek se zdála být nekonečná. V Havířově se ale opět pěkně předvedl Egypťan Shouman, když vyhrál oba své zápasy. Radostná podívaná se naskytla i při sledování otočky Jakuba Seiberta s Petrem Davidem a ani Michal Blinka nesehrál s Valentou špatný mač.
V Hradci si nejlepší bilanci drží matador Marek Klásek (3 výhry, 2 porážky). Kladné skóre má ale jediný, Jakub Crha má 40% úspěšnost, Vlastimil Buben zůstal zatím na 18 %.
Situace je jednoduchá. Kdo zvítězí, udělá obří krok směrem k vyřazovací části. Nejen, že by utekl protivníkovi, ale dohnal by i KT Praha s KST Ostrava. „Rozhodně nechceme končit sezonu v březnu. Nic jiného než výhru neberu,“ vyzývá bojovně Výborný.
Utkání půjde sledovat v přímém přenosu na Arena Sport, Youtube, ale při splnění aktuálních protiepidemických opatření i živě v hale.
SKST Liberec
Může jít o obrázek 1 person a standing