6. 1. 2022 A tým

​Shouman se Seibertem: Do Hodonína jedeme vyhrát

Redakce

​Shouman se Seibertem: Do Hodonína jedeme vyhrát

Shouman se Seibertem: Do Hodonína jedeme vyhrát

Den po svátku Tří králů vyrážejí do Hodonína liberečtí tři pingpongoví králové – Mohamed Shouman, Jakub Seibert a Michal Blinka. Aby stále mohli pomýšlet na play off, nesmí zaváhat.

SKST Plus Hodonín se zatím trápí. V deseti utkáních nezvládl ani jednou zvítězit což dokazuje i bilance celého kádru. David Štěpánek, Oleksandr Tymofieiev, Michal Kadlček a Štěpán Brhel posbírali dohromady pouze 5 dílčích výher. Ovšem pozor, dvě z nich právě v Liberci, kde rozhodoval až poslední pětisetový souboj. „Výsledky jsou k Hodonínu až dost přísné. My jsme s nimi měli doma velký boj,“ ví i trenér Richard Výborný.

S tím ale nechoďte na libereckou jedničku Shoumana. Ten přemýšlí jen nad výhrou. „Musíme vždy myslet na ty nejlepší výsledky. Malé cíle nás nikam neposunou. Jedeme vyhrát,“ razí bojovnou náladu. Ke třem bodům by mohla přispět poněkud specifická příprava Liberečáků. Zatímco Blinka se připravoval na soustředění v Národním centru v Havířově, Shouman se Seibertem trénovali společně v egyptské Káhiře. „Vyrazili jsme se do Egypta ohřát s přítelkyní a hostil nás Mohamed s rodinou. Provedl nás městem a s egyptským výběrem jsme tam společně trénovali,“ přiblížil Seibert.

Jestli má africké slunce a pyramidy v Gíze opravdu magickou sílu se ukáže již v pátek 7.1.2022 od 18 hodin. Utkání můžete sledovat zde: https://www.ping-pong.tv/.

Již dnes se hraje ostravské derby. TV utkání můžete sledovat na Arena Sport nebo youtube. Čtvrtek 6.1.2022 od 17:45, TTC Ostrava 2016 - TJ Ostrava KST, https://www.ping-pong.tv/?videa=ttc-ostrava-2016-x....