24. 2. 2022 A tým

​Liberec cestuje do suverénního Chebu

Redakce

SKST Cheb - SKST Liberec

Liberec cestuje do suverénního Chebu

Jednoznačný lídr soutěže SKST Cheb hostí v pátek od 18 hodin SKST Liberec. Severočeši poskočili na pátou příčku v tabulce a pokusí se jako první mužstvo přivézt ze západní bašty body.

Cheb letos dominuje ve všech aspektech – týmových i těch individuálních. Zapsal pouze jednu porážku už ve druhém kole, jinak je neomylný. To se pochopitelně odráží i na všech jednotlivcích. David Retšpies sehrál 23 duelů a přemožitele našel také jen jednoho (J. Vráblíka). Antonín Gavlas si hýčká čtvrtou úspěšnost a po bídném startu se chytil i obranář Stanislav Kučera.

Stále lépe si vede i Liberec. Tragický úvod vystřídaly pěkné výsledky podtržené skvělým výkonem s KST Ostrava. Stabilně odvádí skvělou práci Egypťan Shouman, raketově se zvedá Jakub Seibert a na výhry postupně cílí i Michal Blinka, který v tomto týdnu stihl sehrát dvě povedená utkání v mezinárodní Superlize s bilancí 4 výher a 1 porážky.

Jsem moc rád, že se pro nás sezona vyvíjí tímhle pozitivním trendem. Zlepšili se všichni. Ale samozřejmě jsme realisté a víme, že Cheb je úplně jinde,“ ví i trenér Richard Výborný. „Ale já už jsem toho v pinci zažil hodně,“ neskládá zbraně a těší se na zajímavý souboj, který lze sledovat na online přenosu.

SKST Cheb – SKST Liberec, pátek 18 hodin

Online přenos: https://www.ping-pong.tv/…919

(sestřih z posledního domácího utkání s TJ Ostrava: https://youtu.be/v0_12oE_WTQ)