16. 1. 2023 Mládež

4. BTM ve Vlašimi a Praze

Klub

Filip Wolf opět mezi top 16

Seriál BTM se vrátil do Vlašimi a Prahy, kde opět nechyběli naši svěřenci.

14. 1. v sobotu se odehrál turnaj kategorie U15 ve Vlašimi. Filip Wolf potvrdil svůj letošní standard, když se mu podařilo díky dvěma výhrám ve skupině postoupit mezi nejlepších 32. Tam na něj čekal Max Truchlík z El Niňo Praha. Filip pražského hráče udolal poměrem 3:1. V osmifinále mu zkřížil cestu Matyáš Kolečkář (KST Hluk), na kterého Filip nestačil a prohrál 0:3. Matyáš nakonec celý turnaj ovládl. Štěpán Němec nenavázal na poslední dva turnaje, kdy se dostal mezi nejlepších 16. Tentokrát měl problémy už ve skupině, kde vyhrál pouze jednou a postoupil na skóre z druhého místa. V prvním kole pavouku mu došly síly a prohrál s Durdisem (Elizza Praha) 0:3 a s turnajem se tak rozloučil. V ten samý den proběhl turnaj U19 ve Vlašimi, kde bral Viktor Vejvoda bronz v "B" kategorii a probojoval se tak do "áčka".

Další den jsme se v hojnějším počtu přesunuli do sportovní haly v Hostivicích, kde nás čekal turnaj U17. Opět se dařilo Filipu Wolfovi, který se na skóre probojoval mezi nejlepších 32, kde neuhrál ani set s Rostislavem Duškem (SK Dobré). Viktor Vejvoda, Štěpán Němec i Petr Žmuda hráli taktéž turnaj kategorie "A". Ani jednomu z nich se však nepodařilo ze skupiny postoupit, a tak bojovali v útěše.

Na hráčích byla často vidět nechuť bojovat a zvrátit nepříznivé skóre. V některých momentech turnaje byly výkony až moc vlažné a bojácné. Výkonností hráči určitě měli na lepší umístění, ovšem problém je v nastavení hlavy a v mentalitě našich svěřenců. Každý z nich si uvědomuje, kde udělal chyby a jak se posunout. Společně na tom do příště zapracujeme," hodnotili víkend trenéři Bartoň a Brumlich.

Kompletní výsledky najdete na našem webu v sekci "mládež - turnaje".