22. 7. 2023 Mládež

1. příměstské soustředění přineslo novou anketu HRÁČE MĚSÍCE

Klub

Úspěšně jsme zahájili přípravu na sezonu 2023/2024

Od pondělí 17. červnece do pátku 21. proběhlo v naší hale a přilehlých sportovištích ZŠ Vrchlického první příměstské soustředění tohoto léta. Soustředění se pod vedením trenérského tria Bartoň, Brumlich, Petříček zúčastnilo celkem 22 dětí. Každý den byla do tréninkového procesu zapojena skupinka kvalitních sparingpartnerů, ve které již tradičně nechyběla Anička Stránská, kterou doplňovali ligoví hráči Honza Masák, Erik Mareš, Martin Huk, Tomáš Turek nebo v Německu hrající Marek Fabíni. Soustředění se zúčastnili i Terezie Trávníčková a Petr Šedine spolu s trenérem Martinem Tacincem z Hrádku nad Nisou.

Mimo stolního tenisu jsme se věnovali také obratnosti a kondiční přípravě, kterou jsme zakončili kondičními testy. Testy budou v průběhu sezony několikrát opakovány, abychom mohli sledovat zlepšování našich svěřenců. Vyzkoušeli jsme si také několik sportů - fotbal, basketbal, frisbee anebo házenou. Předposlední den soustředění proběhla také tradiční procházka zakončená zmrzlinou a dortem.

Na konci soustředění jsme vyhlásili prvního vítěze nové ankety HRÁČ MĚSÍCE, kterým se stal Dominik Faltus, jenž byl odměněn putovním pohárem. Hráče měsíce bude pravidelně určovat trenérský sbor na základě pracovitosti a nasazení na trénincích a zápasech. Dále bude hodnocena docházka na trénincích a zlepšování hráčů a hráček.

Za trenérský tým jsme se shodli, že soustředění hodnotíme velmi pozitivně. Za trenéry Bartoně a Brumlicha bylo toto soustředění jedno z nejlepších za posledních několik let. Děkujeme všem sparingům za výpomoc a všem dětem za skvělou spolupráci. Doufáme, že si děti užily soustředění aspoň tak jako trenérský štáb. Další soustředění, tentokrát pobytové, začne již příští pátek, kdy se přemístíme do Radimi u Kolína. V srpnu nás potom čeká další příměstské soustředění v Liberci.

Za trenéry děkuji všem zúčastněným a těšíme se na další spolupráci.

Daniel Brumlich