19. 12. 2022 A tým

VE DVOU SE TO LÉPE TÁHNE!

Klub

JAKUB SEIBERT A MOHAMED SHOUMAN ZOPAKOVALI HISTORICKÝ ÚSPĚCH

I přes neúčast Michala Beneše při nedělním final 4 Českého poháru v Kutné Hoře se podařilo Mohamedu Shoumanovi a Jakubovi Seibertovi husarský kousek, když ve dvou obsadili 3. místo.

V semifinále na ně čekal HB Ostrov "A", který nedovolil žádné překvapení a přemohl náš tým poměrem 5:4 - dva body zaznamenal Shouman, když porazil bývalého reprezentanta Dimu Prokopcova a dále střídajícího Filipa Vondráčka. Další dva body byly na náš účet připsány, když už byl vítěz zápasu jasný a výběr z Vysočiny skrečoval dvě utkání.

Do boje o 3. místo na nás opět vyšel výběr z Havlíčkova Brodu - tentokrát překvapením poháru HB Ostrov Havlíčkův Brod "B". Mladý výběr HB Ostrov však na naše ostřílené borce nestačil. Seibert ani Shouman neprohráli jediný zápas a zvítězili poměrem 5:2 na body. Největší bitvu nabídlo utkání mezi Jakubem Seibertem a jeho letošním spoluhráčem z extraligy Radkem Skálou, kdy rozhodoval až poslední pátý set, jenž urval na svou stranu Kuba o poměrem nejtěšnějším - 11:9. Mohamed si v utkání o třetí místo vedl suverénně, když neztratil jediný set.

Liberečtí bojovníci tak navázali na 3. místo ze sezony 2019/2020 a přidali další cennou medaili do sbírky.

SKST LIBEREC