2. 8. 2023 Mládež

Soustředění v Radimi 2023

Klub

Tvrdá práce a spousta zábavy

Po příměstském soustředění v Liberci přijela výběrová skupina hráčů oddílu ladit formu do středočeské Radimi.

Každý den jsme absolvovali tréninky stolního tenisu v místním kulturním domě, kde jsme hráli na 8 stolech. Dohromady jsme za 6 dní odehráli 10 tréninků včetně nácviku podání a za stoly jsme strávili více než 20 hodin poctivé práce ale také zábavy. Mimo tréninků jsme absolvovali také turnaj čtyřher, ve kterém ve finále zvítězila dvojice Kryštof Sulovský - Daniel Brumlich, kteří přemohli dívčí pár Pája Ortová a Niki Pytlounová. Poslední den soustředění proběhl i turnaj jednotlivců, který byl rozdělen na dvě výkonnostní skupiny. Turnaje se zúčastnili i trenéři Aleš Bartoň, Daniel Brumlich a Anička Stránská. Krom trenérské trojice Bartoň, Brumlich a Petříček 16 dětem za stoly pomáhali kvalitní sparingpartneři. Do obce nedaleko od Kolína přijeli předat své herní zkušenosti Tomáš Kos, Anička Stránská, Marek Fabini a také reprezentantka Monika Pařízková. Díky trojici trenérů probíhaly každý den také zásobníky a tréninky tak měly velkou intenzitu.

Krom ping-pongu nás čekal také velmi bohatý doprovodný program. Hned první den jsme se po společné grilovačce měli možnost podívat na film, který vysílali u našeho ubytování v letním pojízdném kině. O Kondiční přípravu se nám postarala dvojice trenérů atletiky z Kolína Ondřej a Jakub Dudášovi. Nutno podotknout, že jejich práce byla přínosná nejen pro děti ale také pro trenéry, kteří načerpali spoustu inspirace. Abychom pro naše hráče zajistili i možnost relaxace a uvolnění, měli jsme přístup k venkovnímu bazénu, kde si děti mohli zaplavat a nabrat energii. Po náročné neděli nás také čekala wellness forma relaxu - sauna. Program jsme obohatili i kratším výlet - cestou za trilobity. Výlet byl úspěšně zakončen zastávkou na točenou zmrzlinu. Svoje dovednosti jsme otestovali také na fotbalovém hřišti, kde jsme odehráli několik zápasů. Během soustředění proběhla na našem ubytování také videoanalýza hry našich svěřenců.

Za trenérský tým bych rád poděkoval všem dětem, které se soustředění zúčastnily. Zároveň jsme velmi vděční obci Radim za poskytnutí hracích prostorů a dále našemu ubytovateli za skvělou péči.

Věříme, že další rok se do Radimi zase vrátíme. Další soustředění náš čeká již 21. srpna, kdy budeme finišovat přípravu na další sezonu v našem areálu v Pavlovicích.

Daniel Brumlich