25. 8. 2023 Mládež

Letní přípravy na nadcházející sezonu vrcholí

Klub

Druhé letní příměstské soustředění je za námi

Ve dnech 21. – 25. srpna proběhlo v naší hale již 2. příměstské soustředění. Celkem se ho zúčastnilo na 25 dětí, 6 sparingpartnerů a to vše pod vedením osvědčeného trenérského tria - Bartoň, Brumlich, Petříček.

Pro výkonnostní skupinu sloužilo soustředění k ladění formy na následující sezonu, která je již za rohem. Na kempu se objevilo i několik nováčků, kteří v září s klubovým stolním tenisem teprve začnou. Děti měly možnost si zatrénovat s bývalým extraligovým hráčem Martinem Jahodou nebo momentálně druholigovým Erikem Marešem.

Ve vysokých teplotách spojených s velkou vlhkostí byla opravdu výzva udržet při tréninku koncentraci . Proto nesměla v průběhu příměšťáku chybět procházka zakončená zmrzlinou. Děti si mimo ping-pongu již tradičně vyzkoušeli fotbal, házenou, basketbal ale i prvky atletiky. S dětmi trenéři také pracovali na obratnosti a posílení středu těla. Všichni trenéři byli s nasazením dětí spokojeni a věří, že tvrdá letní příprava přinese na blížících se turnajích své ovoce.

Již 9. a 10. září nás čeká první zkouška - republikový turnaj BTM v Praze, kam se vydáme v hojném počtu. Hned v pondělí se naše výkonnostní skupina vrací za stoly a bude finišovat svou letní přípravu.

Daniel Brumlich - trenér mládeže