11. 9. 2023 Mládež

Dvě stříbra z 1. republikového turnaje pro Perlíka a Pytlounovou

Klub

Nikola Pytlounová si došla pro 2. místo mezi dívkami v kategorii "B"

Máme za sebou první republikový turnaj v Praze a výjezd to byl velmi úspěšný. V sobotu Vojta Voplakal, Matěj Jungmann, Pepa Perlík a u nás trénující Tonda Csizmazia odehráli zápasy na Chodově v kategorii U13.

Tondovi se povedl skvělý výsledek, když v turnaji A došel až mezi nejlepších 8, kde nestačil na nasazenou 6 turnaje Tomáše Matušku. Skvělý výsledek se povedl Pepovi Perlíkovi, který s bilancí 6 výher a pouze jedinou porážkou dokráčel až do finále turnaje B, kde prohrál s Jáchymem Baštou. Vojta Voplakal ani Matěj Jungmann v turnaji A nepostoupili ze skupiny.

V neděli se odehrály turnaje kategorie U15 a U17, kde jsme měli hojné zastoupení. V sedmnáctkách se představila pětice Dominik Faltus, Štěpán Němec, Petr Žmuda, David Bartoň a Nikola Pytlounová. Nikče se mezi děvčaty podařilo získat v kategorii B 2. místo a zajistila si tak postup do kategorie A v následujícím turnaji BTM. V kategorii pod patnáct let se v "béčku" Pája Ortová probojovala mezi nejlepších 8 a vybjovala si postup do kategorie A.

Všichni tři trenéři byli s hrou svěřenců spokojeni. Mezi elitou a našimi hráči bylo však několik rozdílů, které naši trenéři zanalyzovali a na kterých v průběhu tréninků před dalším turnajem společně s hráči zapracují. Zejména se jedná o pohyb a lehkost nohou a dále servis a příjem. Další turnaj nás čeká již 30. září a 1. října v Ostravě a v Havířově.

Kompletní výsledky zde: VÝSLEDKY

Za tým trenérů

Daniel Brumlich